Invoice notice
RespectedShanhai Xinchenguser,Shanhai XinchengThe goods sold in the online mall (domestic delivery) will issue full -power invoices for VAT, including full -electric invoice (ordinary invoices), full -power invoices (special VAT invoices).The full electrical invoice (special VAT invoice) can be deducted.
For your legitimate rights and interests, please read the notice of your own invoice carefully.
1. Please fill in the invoice information accurately, carefully check the invoice of your company's invoice and unified social credit code;
2. Please choose the invoice type accurately according to the company's situation. Generally, taxpayers choose full electrical invoices (special VAT invoices), small -scale taxpayers choose full electrical invoices (ordinary invoices), individuals can only issue full electrical invoices (ordinary invoices);
3. In order to receive the full -power invoice in time, please fill in the ticket collection mailbox accurately;
4. Our company issues invoices after the goods are issued and confirmed after the signing;
5. Invoice content is default to the details you ordered the details of the product, and the content of the invoice is not supported;
6. The amount of the invoice amount is the amount (including surcharges and discounts) ordered by you. The discount amount is reflected in discount.
1. After the full electrical invoice is issued, our company pushes the full electrical invoices to your registered mailbox by email;
2. Please log in to Member Center-component order or PCB-+Order page query download;
3. Please contact the exclusive customer service to get the full -power invoice link;
4. The financial login [Electronic Taxation Bureau-Tax Digital Account] or [VAT Instant Service Platform-Tax Digital Account] query download.
5. National Taxation Administration National Value-added Tax Invoicing Platform-Related Download-OFD File Reader Download Link: https://inv- veli.chinatax.gov.cn/xgxz.html (if you cannot enter, select AdvancedContinue to visit, or install a certificate)
1. Please carefully check the information after receiving the invoice. If you find that the invoice is not consistent with the invoicing information and order information, please contact firstShanhai XinchengCustomer service verification, contact number:0755-23904943。
2、Shanhai XinchengAfter verification, you need to refund the ticket. Our company will handle it as soon as possible to provide you with the right invoice.
1. What is the difference between full -power invoices and existing invoices?(All -in -electricity ticket sample)
Answer: Full electronic votes turn the original invoice code+invoice number to 20 invoice numbers; cancel the verification code, the receiver, the reviewer, the seller (chapter); the invoice is canceled; the invoice is canceledPassword area; only fill in the purchaser and the sales party's information bar
name and unified social credit code; cancel the upper limit of the single invoicing quota.


2. Which customers can receive full electrical invoices?
Answer: From August 28, 2022, customers in all provinces and cities in mainland China can receive full electrical invoices, including special VAT invoices and ordinary VAT invoices.
3. How can the ticket party receive a full electrical invoice?
Answer:After the full electrical invoice is issued, we will push the full electrical invoice link to your registered mailbox by email. You can also log in to the membership center-Ceitan order-View invoices or contact the exclusive customer service to obtain full-power invoices; or by
your financial login [Electronic Taxation Bureau-Tax Digital Account] or [VAT Invoice Comprehensive Service Platform-Tax Digital Account] query download.
4. Is there a listing list for full -power invoices?
Answer: The carrier of the full electrical invoice is electronic files. There is no number of invoicing rows. The trading project details can be displayed in the full electrical invoices without the need to issue a sales list.
5. Can there be no invoice for the full electrical invoice, can it be used as a tax voucher?
Answer: Yes.The legal effect and basic use of the full electrical invoice are consistent with paper invoices.According to the requirements of taxation and accounting codes, the subject can directly enter the account with electronic invoices.
as a tax voucher (which can be printed by itself), there is no need to ask the invoicer to stamp the invoice special seal on the paper printing piece, but it must be saved at the same time to printed the full electronic electronic file of the paper.
6. How to check the ticket party obtained a full electrical invoice?
A:https://inv- veli.chinatax.gov.cn/), check the full electric invoice.
7. How to apply for the ticket party to obtain a full electrical invoice, if you need to apply for the deduction of the value -added tax input tax or apply for tax refund and agency tax refund?
Answer: After receiving a full electrical invoice, if the subject is used to apply for the deduction of the value-added tax input tax or apply for the export tax refund, and the tax refund, you can use the [VAT invoice comprehensive service platform.Or [Electronic Taxation Bureau-The tax digital account]
use related invoice functions.If the taxpayer confirms that the use is wrong, you can apply to the competent tax authority for correction.
8. Can all the invoices be invalidated?
9. How can the ticket party get a full -power invoice, the invoicing is wrong, the sales refund, the service suspension, and the discount of sales.
Answer: If you get a full electrical invoice, if you need to issue the "Red Word Invoice Information Confirmation Form", you can only issue an electronic invoice service platform or a value -added tax invoice comprehensive service platform.Essence
1) It is confirmed and confirmed by the ticket party's use of it:
After the invoicing party fills in the "Confirmation Filter of the Red Word Invoice Information" (hereinafter referred to as the "Confirmation Filter"), the full red letter is issued in full, and there is no need to be confirmed by the ticket party.
2) The subject has confirmed or confirmed the use of use:
A) If the ticket party uses the electronic invoice service platform, the subject or the invoicer can be on the [Electronic Taxation Bureau-The tax digital account] Fill in the "Confirmation Form". After confirming the other party, the invoicer can issue a full or part of the full or part of the full -length invoice.
B) The ticket party continues to use a comprehensive service platform for VAT invoicesThe invoicer was filled in and uploaded the "Confirmation Form" on the electronic invoice service platform. After confirming the voter of the VAT invoicing platform, the invoicer could only issue a full or part of the full or part of the full -scale invoice.Or the subject can only be on the [VAT Invoice Comprehensive Service Platform-Fin invoice management module], initiate a red letter application, and the invoicer confirms the electronic invoice service platform and issue a full -length full electrical invoice.
3) If the ticket party has used the invoice for the deduction of the VAT declaration, the value -added tax amount listed in the "Confirmation Form" should be transferred from the current input tax."Single" is also used as a bookkeeping voucher.

10、After initiating a red letter invoice to issue the process, the other party confirms whether there is time to request?
Answer: Yes.After initiating the red -red process, the invoicer or the subject needs to beIf confirmation within 72 hours, if it is not confirmed within the specified time, the process is automatically used for abolition, and if a red word invoice is required, the process should be initiated.
11. How to confirm the red letter invoice information?
1) The comprehensive service platform of the voter uses VAT invoice:
[Invoice management-Chide application confirmation], select to be confirmed, enter the invoice number and invoicer recognition number according to the invoice information, click [Query], [Operation], and click [Agree] to complete the confirmation operation after confirmation.
2) The voter uses the electronic invoice service platform:
【Electronic Taxation Bureau-I want to handle tax-invoicing business-redemption invoices-red letter invoice confirmation information processing] or [Electronic Taxation Bureau-I want to handle taxes-tax digital account-red letter information confirmation form-
According to the invoice information, click [View] to confirm the confirmation form of the red letter information.
© ShanHai Chip City (Shenzhen) Technology Co., Ltd. Guangdong ICP No. 2024259560 Guangdong Public Security No. 44030402005948